Auke het my jare gelede gekontak dat hy Padlangs lees en so het 'n aangename korrespondensie ontwikkel. Deur die jare het ons goeie vriende geword - ek het 'n 'kindred spirit' bemerk.  Auke en Marjan het selfs al by ons kom kuier daar in Pretoria (was dit in 2004/2005?) en by ons Padlangs toer (2008) in Jerusalem kom aansluit uit Holland uit – amazing!  Auke-hulle is lief vir die Here, vir reis, vir die Heilige Land, vir Suid-Afrika en Afrikaans, sommer vir die hele lewe en wag op die wederkoms van Jesus met passie. Hulle gesindheid en woorde het deur die jare vir my baie al beteken - veral hul mooi verhouding met mekaar.  Dankie, julle. Lees wat skryf hy:

Ik weet niet precies hoelang ik Padlangs al ontvang. Ik denk dat het al langer dan 12 jaar is. De eerste mails behandelden het boek Psalmen. Die heb ik vanaf Psalm 6 en ik heb ze allemaal uitgeprint. Toen kwam Mattheus en daarna de 1e brief aan de Korintiërs. Ook die heb ik uitgeprint.  Ik heb hier verschillende keren gebruik van gemaakt om een inleiding te houden op de ouderenkring waarvan ik de leider was.

Het is iedere morgen weer mooi om Padlangs te lezen. Ook lees ik dan een Bijbeltekst die het Nederlands Bijbel Genootschap mij dagelijks mailt. Daarna dank ik de Heer voor de nieuwe dag en bespreek het een en ander met  mijn Hemelse vader.  Padlangs is voor mij speciaal omdat het in de Zuid-Afrikaanse taal is geschreven. Een taal die mij aanspreekt wegens een werkzame periode in ZA.

Padlangs is ook heel bijzonder omdat Jimi en Marijke goede vrienden van ons zijn. De laatste ontmoeting was in Jeruzalem en ik hoop deze vrienden nog weer  eens in Zuid-Afrika of in Nederland te ontmoeten.

Wij, mijn vrouw Marjan en ik, wonen in het Noorden van Nederland in het plaatsje Burgum (zie Google Earth:  53 graden, 11 minuten, 27,18 seconden N en 6 graden, 00 minuten, 20.68 seconden ).

Wij zijn gepensioneerd (afgetreden) en  genieten van elkaar en van onze kinderen (2), kleinkinderen (6) en van datgene wat ons toevalt.

Wij zijn lid en actief van een Baptisten gemeente.

zie:    http://www.bethel.nl/

Wij hopen nog vele malen Padlangs te mogen ontvangen, maar nog mooier zou het zijn dat onze Heer spoedig terugkomt. Dan hoeft broeder Jimi ook geen Padlangs meer te verzenden.

Vriendelijke groet vanuit Nederland en Gods zegen toegewenst.

Auke en Marjan Sietsma

Auke-hulle se huis in die sneeu.

In 2008 saam met Auke in Jerusalem. Marjan het daardie dag so naar

gevoel dat sy die dag in ons hotelkamer moes deurbring.

You need to be a member of jimileroux.com to add comments!

Join jimileroux.com

Replies are closed for this discussion.